Ostoskorissa:
0 Tuote(tta) 0.00€

Ohennuskoneen / lihastuskoneen ja sen terän hoito

Puhdista ensin kaikki lika ja rasva pois astianpesuaineella ja vedellä. Pidä lihastuskoneen lähettyvillä suihkepullo, jossa on veteen sekoitettuna ruokalusikallinen ruokasoodaa. Joka kerta kun lopetat koneen käytön, suihkuta terä vesi-soodaseoksella terän vielä pyöriessä, neutraloidaksesi hapot / suolan. Pysäytä terä ja kuivaa se huolellisesti kuivalla paperilla / pyyhkeellä. Puhdista ja kuivaa samalla myös ohennuskoneen pöytä. Ota sitten 5W 40 moottoriöljyä (sitä samaa jota käytät autosi moottorissa) ja öljyä terä hyvin. Jos haluat vielä paremman suojan, käytä yleisrasvaa tai vaseliinia, ne suojaavat erittäin hyvin. Ota vaseliinia paperiin ja pyyhi sitä terään peittävä kerros.
Aika ajoin irrota suojukset ja vetohihna ja puhdista huolellisesti myös terän kotelointi (ja tarvittaessa myös maalaa uudelleen kotelot) ja pyyhkäise myös kotelot sisäpuolelta öljyllä/ vaseliinilla.

Ottaen huomioon koneesta ja terästä maksamasi hinta, kannattanee käyttää hetki aikaa puhdistukseen ja suojaukseen. Tähän menee muutama minuutti, ja on paljon mukavampaa tulla seuraavan kerran aloittamaan työt puhtaan koneen äärelle.

Sivun vasemmassa reunassa olevista valikoista, pääset etsimään tuotteita.
ABOUT SSL CERTIFICATES