Ateljee Millanoora | Millanoora Oy

Tervetuloa Ateljee Millanooraan

Etsitkö tyylikkästä ja upeaa, yksilöllistä lahjaa perheenjäsenelle tai työkaverille? Me Ateljee Millanoorassa tarjoamme useita uskomattoman hienoja, käsintyönä sarvesta ja puusta valmistettuja, laadukkaita kyniä useissa eri malleissa. Olemme ylpeitä siitä, että jokainen kynä on viimeisen päälle tehty ja viimeistelty. Käytämme laadukkaita kynärunkoja joissa on vaihdettava mustesäiliö ja useita vaihtoehtoja musteen väreissä.

Jokainen käsityönä valmistettu kynä on uniikki kappale ja eri materiaalin, muodon ja mallin yhdistelmät moninkertaistavat mahdollisuuden erilaisiin lopputuloksiin. Teemme myös teksti- ja kuvakaiverrukset toiveidesi mukaan.

Toisen päädyn ateljeen tiloista on vallannut laser ja koivuvanerit. Vanerituotteissa käytämme ainoastaan suomalaisissa kestävänkehityksen sertifikaatin metsissä kasvaneista koivuista Suomessa valmistettua vaneria. Kaikki söpöstimet ovat syntyneet oman suunnittelun tuloksena. Kaikki pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä ja lopullinen tuote suurella huolellisuudella valmistettu ja viimeistelty. Tutustu ja ihastu!

Jos rakastat kaikkea kaunista tai etsit käytännöllistä, yksilöllistä lahjaa, olet tullut oikeaan paikkaan.
Kyniä ja vanerisöpöstimiä lisätään koko ajan valikoimiin, joten kannattaa laittaa seurantaan myös Ateljee Millanooran sivu Facebookissa.

Uudet tuotteet helmikuuta

Kaupan ilmoitus
Ateljee Millanooran nettisivut ovat työn alla. Olkaa kärsivällisiä. Kiitos!