Ostoskorissa:
4 Tuote(tta) 120.75€

Älä luovuta tunnuksiasi kenellekään! Design Shop Millanoora eivät koskaan ota yhteyttä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse kysyäkseen kirjautumistunnuksiasi, salasanaasi tai henkilötunnustasi.

 

Rekisterin käyttötarkoitus!

Rekisterin käyttötarkoitus on Design Shop Millanoora verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Henkilökohtaiset tiedot, jotka välitetään nettisuvujemme kautta, kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse, jäävät vain Design Shop Millanoora tietoon ja käyttöön ja niitä käytetään vain niistä sovittuun tarkoitukseen; tavaratoimitukseen, laskutukseen tai jos asiasta erityisesti sovitaan, niitä käytetään tulevissa tilauksissa. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Tietonne tallennetaan sähköisesti. Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan koodattuina. Tilaajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat tarpeellisia, jotta voimme tiedottaa nopeasti ja vaivattomasti laskutuksesta, muutoksista ja/tai toimitusajankohdasta. Myös tietokoneenne IP numero tallennetaan, kun tallennatte tietojanne nettisivuillamme.
Tilaaja on saanut riittävää tietoa tietojen tallentamistavasta, laajuudesta ja tarkoituksesta sekä käytöstä. Tilaaja hyväksyy näiden tietojen tallentamistavan.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
★ Sähköpostiosoite
★ Puhelinnumero
★ Etu- ja Sukunimi
★ Postiosoite
★ Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitavat henkilöt. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Design Shop Millanoora
Millanoora Oy
Mäntyjärventie 775
73620 Kortteinen
Suomi / Finland
Puh. 045 101 28 00 tai
Y-tunnus: 1944907-8

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
Rekisterin pitäjä: Millanoora Oy
Rekisteriasioita hoitaa: Richard H.

 

Evästeet ja sinä | Cookies and you

Teksti tulossa pian!

 

Jos saat Design Shop Millanoora verkkopalvelussa poikkeavan ilmoituksen tai palvelussa tapahtuu jotain muuta normaalista poikkeavaa, kirjaudu välittömästi ulos palvelusta. Ilmoita tapahtuneesta Millanoora Oy 045 101 28 00 puhelinpalveluun (arkisin kello 10-20).

 

ABOUT SSL CERTIFICATES